Noapte
Zi
17 November 2022
6 mins read

(VIDEO) Succesul în afaceri, premiat în cadrul Topul Firmelor Dâmbovițene, Ediția a XXIX-a

În această seară, succesul în afaceri a fost premiat în cadrul Topul Firmelor Dâmbovițene. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, a strâns laolaltă cei mai buni antreprenori care activează în diferite domenii și care, an de an, reușesc să se mențină pe podium și să demonstreze că doar prin muncă și implicare poți ajunge să fii cel mai bun.
Astfel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a decernat premii Excelența în Afaceri pentru mai multe categorii, cum ar fi: exportatori de top-industrie-, execența în banking, asiguratori de top, servicii, turism, construcții, cercetare dezvoltare și higt tech, comerț, industrie.

Alături de oamenii de afaceri premiați, la eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai autorității județene și locale, parlamentari sau șefi de instituții deconcentrate.
”Felicitări tuturor celor care, datorită unui management de top, au reușit să se impună în domeniile lor de activitate. Pandemia, criza prețurilor la energie și combustibili fac ca meritele celor care au reușit nu doar să obțină profit, ci să și să creeze locuri de muncă, să fie mult mai mari. Consider că parteneriatul administrației publice județene cu mediul privat din Dâmbovița are numai efecte benefice, care vor fi resimțite de toți dâmbovițenii.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

La rândul său, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, prezentă la eveniment, a transmis toată susținerea și sprijinul instituției pe care o conduce pentru mediul de afaceri dâmbovițean.

„Pentru mine este o bucurie și o onoare să mă aflu în mijlocul elitei mediului de afaceri dâmbovițean. Sunteți pilonii pe care se dezvoltă județul nostru, sunteți cei care aduceți dezvoltare în comunitatea dâmbovițeană. Când firmele din județul nostru prosperă o simte fiecare cetățean, iar pentru acest lucru eu vreau să vă mulțumesc și să vă felicit în numele Instituției Prefectului. Știu că nu este ușor să fiți antreprenori, mai ales în condițiile din zilele noastre, de aceea este de apreciat cu atât mai mult efortul pe care îl faceți în fiecare zi, pentru responsabilitatea pe care o aveți față de angajații dumneavoastră, față de comunitatea dâmbovițeană. Sunteți cei care contribuiți la creșterea nivelului de trai al județului nostru. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea dâmbovițeană, vă doresc multă putere de muncă și vă asigur de sprijinul Instituției Prefectului. Îi mulțumesc președintelui Camerei de Comerț pentru colaborarea deosebită pe care o are cu Instituția Prefectului și vă asigur de întreaga deschidere și de sprijinul instituției noastre pentru ceea ce faceți dumneavoastră”

gilia

”Topul Firmelor din județul Dâmbovița este mai mult decât o sărbătoare a succesului, care adună laolaltă elitele din mediul privat. Este, dacă vreți, o ridicare în lumina reflectoarelor a unor modele de business, exemple de urmat în ceea ce privește performanța, curajul, inițiativa, dar și reziliența.
Nu-mi pot imagina o comunitate care să se dezvolte fără un nucleu puternic de companii, coloana vertebrală a oricărei economii sănătoase. După cum nici nu-mi pot imagina performanță și dezvoltare într-un anumit spațiu local fără un parteneriat puternic, credibil între antreprenori și decidenții administrativi și politici.
Primăria municipiului Târgoviște a fost și va rămâne un partener onest și credibil pentru mediul de afaceri local, iar eu sunt primul care voi asculta orice doleanțe ale antreprenorilor care plătesc taxe și impozite aici, care creează locuri de muncă aici, care aduc plus valoare în aces loc.”,a fost mesajul primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

”A mai trecut un an, un an dificil spun eu, plin de provocări și ne întâlnim la cel mai important eveniment de business din județul nostru. Sunt bucuros să fiu prezent alături de autorități, de antreprenorii de succes, de oamenii care dezvoltă acest județ care, pentru mine, garantează cele 92000 de contracte de muncă, iar pe acesta cale vreau să vă mulțumesc. Mai presus de antreprenori, pentru mine, fiecare dintre dumneavoastră este o persoană care crează locuri de muncă în jurul căreia s-au creat echipe de success, o persoană care inspiră. Felicitări conducerii Camerei de Comerț, președintelui Valentin Calcan, cel care a reușit să scoată din anonimat această instituție. Vă asigur că atât eu, cât și Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, vom fi alături de fiecare dintre dumneavoastră și vom încerca mereu să răspundem pozitiv la orice provocare”, a transmis și Marius Lixandru, Inspector Șef al ITM Dâmbovița.

lix

”Topul Firmelor reprezintă un eveniment major pentru județul nostru, eveniment în cadrul căruia sunt premiați cei care reprezintă motorul principal de dezvoltare al comunității noastre locale. Știm cu toții că factorul politic , factorul economic, factorul social, cel cultural și, de ce nu juridic, influențează foarte mult mediul de afaceri. Dar, aș vrea să știți că și factorul religios este unul care influențează mediul de afaceri pentru că ajută într-un fel la dezvoltarea comunităților și la apărarea intereselor semenilor noștri, dar bineînțeles contribuie și la asigurarea eticii în cadrul mediului de afaceri. Îi felicit pe toți cei prezenți, sunt un exemplu de urmat pentru un business de success.”, este de părere Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial.

ghibanu

”Felicitări pentru organizare.Vă vorbesc în acestă seară din postura unui om de afaceri, sunt om de afaceri din luna aprilie 1990 și înțeleg foarte bine prin ce trece mediul de afaceri și vă spun foarte sincer că România modernă, cea de după anii 90, a fost realizată, în mare măsură,de către oamenii de afaceri și trebuie să fiți mândri de acest lucru. Acolo unde sunt, în politică, în Parlament, încerc tot timpul să le spun coolegilor din toate partidele că nu știu cu cât putem să ajutăm mediul de afaceri, dar un lucru este foarte important: să nu îl încurcăm pentru că în rest sunt convins că vă descurcați, exemplu fiind antreprenorii prezenți în această seară și modelul lor de success.”, a precizat și Virgil Guran, vicepreședintele Senatului și parlamentar PNL de Dâmbovița.

guran

Topul Firmelor Dâmbovițene este cea mai bună metodă de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei dâmbovițene.

Clasamentul Topul Firmelor din Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2022 au fost analizate 11.796 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 1.942 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022 s-au calificat pe prima poziție un număr de 524 de companii, pe locul al doilea 318 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 227 companii.

De asemenea, printre invitații serii s-a aflat și IPS Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei.
„Instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din județ este o instituție esențială pentru viața economică și socială a județului nostru și, prin extensie, și pentru țara întreagă. Oamenii de afaceri trebuie să fie oameni care au niște calități deosebite, iar religia noastră creștină propovăduiește câteva virtuți care sunt așa de necesare: onestitatea, caracterul și cuvântul care trebuie respectat. Dacă vorbim de contracte, din punct de vedere juridic, este foarte important… Toată lumea se vaită că nu se respectă cuvântul și nu se respectă contractul… Între oamenii de afaceri trebuie să fie o relație de încredere, de comuniune, în sensul cel mai frumos al cuvântului. Aceste virtuți sunt ultra necesare pentru toți oamenii de afaceri, pentru că economia noastră nu se poate fără oameni ca dumneavoastră, destoinici, de caracter, devotați, pasionați… Vă îndemn din toată inima să aveți curaj, să aveți încredere, nu numai în tot ceea ce faceți, dar și în Dumnezeu”, a precizat acesta.

nifon

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sala Sporturilor din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița și va fi reabilitată cu fonduri de la CNI.

Articolul Urmator

(VIDEO) Controale ample în trafic ale polițistilor dâmbovițeni

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele