Noapte
Zi
3 November 2022
6 mins read

(VIDEO) Organizația PSD Dâmbovița va fi, în continuare, condusă de Corneliu Ștefan

O adevărată desfășurare de forțe a avut loc în această seară în incinta Sălii Sporturilor din Târgoviște unde a avut loc Conferința Județeană de Alegei a PSD Dâmbovița. Peste 3100 de delegați prezenți în sală și-au manifestat votul în unanimitate astfel încât Corneliu Ștefan să continue la cârma formațiunii politice județene.

Corneliu Ștefan, pe lângă susținerea celor care l-au votat, i-a avut alături și colegii de la nivel național: președintele Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, secretar general al partidului la nivel național, Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, miniștrii Gabriela Firea, Florin Stănescu, Lucian Romașcanu, Adrian Câciu, Petre Daea, Sorin Grindeanu, președintele PES Activists Victor Negrescu, dar și parlamentarii PSD Dâmbovița Carmen Holban, Titus Corlățean, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu, primari, consilieri locali și județeni și prefectul județului Claudia Gilia.

Corneliu Ștefan va face echipa la conducerea PSD Dâmbovița împreună cu prim-vicepreședintele Titus Corlățean și cei 16 vicepreședinți: Ionuț Săvoiu, IonuțBă Bănică, Luciana Cristea, Georgeta Dincă, Constantin Miu, Radu Popa, Mihai Istrate, Ion Pavel, Constantin Ana, Liviu Vasilescu, Emanuel Spătaru, Claudia Gilia, IonuțVulpescu, Dorinel Soare, Marian Țachianu, Bogdan Tița. De asemenea, din Biroul Executiv mai fac parte: Cătălin Rădulescu, Carmen Holban, Dumitru Barbu, Andrei Tudora, Stroe Constantin și Constantin Ionuț și Cristian Stan în funcția de secretar executiv.

finaal

 „În 2019, PSD Dâmbovița era pe locul doi în județ și pe locul trei la alegerile europarlamentare în municipiul Târgoviște. În 2020, în PSD Dâmbovița s-a scris istorie. Cunoașteți cu toții în ce direcție mergea organizația noastră și împreună cu dumneavoastră, împreună cu toți aleșii locali și nu în ultimul rând, la îndemnul dâmbovițenilor, am vrut să schimbăm direcția greșită în care se îndrepta organizația noastră. Era pentru prima dată când la noi în organizație, în 30 de ani, au avut loc alegeri într-o competiție internă. Am câștigat alegerile în februarie 2020 împreună cu dumneavoastră, repet, și în 2020 am avut alegeri locale și alegeri parlamentare. După locul 3 cu Municipiul Târgoviște în 2019 la europarlamentare, Partidul Social Democrat a câștigat funcția de primar în Municipiului Târgoviște cu 65% și, nu în ultimul rând, am fost pe locul 2 în țară la scorul politic, la funcția de primar. Tot la alegerile locale am câștigat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, 17 consilieri județeni, avem majoritate în Consiliul Județean, 2 vicepreședinți, 63 de localități conduse de primarii noștri: municipiul Târgoviște, municipiul Moreni, orașele Pucioasa și Fieni și 59 de comune. Și tot în 2020 am câștigat alegerile parlamentare, 5 mandate din cele 10: un senator și 4 deputați. Și astăzi vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus în anul 2020! Din punct de vedere al scorului politic, PSD Dâmbovița a plecat de la un scor de 32% în 2019 și am câștigat în 2020 alegerile locale cu un scor de aproape 47%. Eu personal, în fața dumneavoastră, mi-am luat trei angajamente: în primul rând, să aduc organizația PSD Dâmbovița acolo unde îi era locul, adică pe primul loc. Și suntem pe primul loc astăzi… Eu împreună cu colegii mei am introdus cuvântul ECHIPĂ și al treilea obiectiv de care mă voi ocupa în continuare – nu o să auziți niciodată cuvântul eu, ci noi. Noi am muncit, Noi am câștigat. Urmează un an 2024 foarte greu. Urmează un an 2024 electoral, fără precedent, avem patru rânduri de alegeri. În 2024, PSD Dâmbovița și-a propus să câștige toate rândurile de alegeri”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

La rândul său, Cristian Stan, edilul municipiului Târgoviște, președintele PSD Târgoviște și secretarul executiv al organizației județene și-a aratat toată susținerea și a subliniatfaptul că PSD Dâmbovița este o echipă unită și împreună vor obține rezultate remarcabile la toate cele patru tururi de scrutin din anul 2024.

„Aceasta este forța Partidului Social Democrat. De aici ne luăm energia de a fi numărul 1. Aceasta este dovada că am fost, suntem și vom fi cei mai buni. Domnule președinte, sunteți în mijlocul unei organizații care a instituit o adevărată tradiție a victoriilor și pentru că în politică și sport există o similitudine, există o vorbă în sport care spune că atunci când e liniște în vestiar și echipa joacă bine. Sunt de mult timp în Partidul Social Democrat, am participat la multe alegeri, la multe campanii electorale, dar niciodată echipa nu a fost mai unită, niciodată echipa nu a fost mai încrezătoare ca acum. O să-mi cer scuze domnului secretar general, care în ultimul Consiliu Politic Național a spus să nu ne lăudăm, dar anumite lucruri trebuie spuse; faptul că suntem o echipă atât de unită este meritul domnului președinte, Corneliu Ștefan. Unitatea acestei echipe a făcut ca în 2020 să reușim o întoarcere de scor cum rar s-a întâlnit în ultimele alegeri, raportându-ne la anul 2019, care a fost un an foarte greu din punct de vedere politic, iar în 2020 am reușit niște victorii la scorul cu care greu ne-am fi așteptat cu un an înainte. Eu sunt și președintele organizației municipale a PSD Târgoviște. În 2019 am ocupat un loc 3, dar în 2020 am reușit la alegerile locale un scor foarte important, locul 2 în rândul organizațiilor municipale de reședință de județ ale Partidului Social Democrat, Buzăul fiind pe primul loc. Am fost și trist că am luat locul 2, dar m-am și bucurat pe de-o parte, iar pentru anul 2024 suntem pregătiți să facem o figură frumoasă.”

De asemenea, Marcel Ciolacu, Președinte PSD și președinte al Camerei Deputaților a recunoscut meritele echipei PSD Dâmbovița condusă de președintele Corneliu Ștefan.

Noi suntem singurul partid care ține cu adevărat cu România și cu românii, asta este marea diferență între noi și restul. Noi suntem partidul care apărăm creștinismul în România. Noi suntem partidul care apărăm tinerii și familiile. M-a provocat domnul Stănescu acum doi ani, în februarie împliniți, pentru că după luna ianuarie 2020 cred că amândoi ne săturasem de facturi neplătite și de plăcuțe suedeze, și am venit în prima Organizație, pentru că dacă nu am fi venit în acel moment, astăzi nu ne-am fi bucurat cu toții de atâția colegi care au venit să-l susțină pe Corneliu Ștefan. Am pornit pe acest drum împreună cu Paul Stănescu, am pornit în paralel cu Organizația Dâmbovița, la o reconstrucție și la o sudare a echipei centrale. Nimic nu este întâmplător și mă bucur că am reușit totuși, într-un timp scurt, să câștigăm alegerile locale și cele generale, să recâștigăm respectul românilor față de noi și să-i convingem pe români să ne mai acorde șansa de a fi din nou cel mai mare partid din România. Nu a fost o perioadă foarte ușoară… S-a creat în România, după cum bine știți, că asaltul a fost susținut în primul rând asupra dumneavoastră, primari, președinți de consilii județene, când au vrut să schimbe legile electorale în timpul jocului. Și atunci toți parlamentarii de Dâmbovița mi-au fost aproape și am putut să blocăm acel lucru total incorect de a schimba regulile și de a încerca să dea lovitura exact în baza partidului și în oamenii care ne reprezintă cel mai bine în fața românilor.(…). Eu vreau, în mod deosebit, să-i mulțumesc lui Corneliu Ștefan pentru ceea ce a reușit în Dâmbovița, sper ca și echipa de la București să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, suntem o echipă și veți vedea că am învățat cu toții din greșeli și, împreună, vom reuși să demonstrăm și să arătăm românilor că suntem Partidul Social Democrat, partidul care are soluții nu numai perioade ușoare, ci mai ales pentru perioadele cele mai complicate”

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Proiecte în domeniul energiei nucleare din România – Zilele Furnizorilor”, eveniment organizat de Nuclearelectrica

Articolul Urmator

Camera de Comerț Dâmbovița dorește specialiști în domeniul gastronomiei locale! S-a pus baza colaborării cu Institutul francez Escoffier

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele