Noapte
Zi
8 December 2022
1 min read

16 decembrie, termenul limită până la care contribuabilii pot fi scutiți de la plata majorărilor de întârziere a taxelor şi impozitelor locale

Primăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa contribuabililor cu restante la plata taxelor şi impozitelor locale, că pot fi scutiți de achitarea majorărilor de întârziere, în anumite condiții, doar până pe 16 decembrie.

Mai exact, în ultima ședință a Consiliului Local Târgovişte, din 28.11.2022, a fost aprobată hotărârea care prevede aprobarea scutirii de la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare principale restante, datorate bugetului local al Municipiului Târgovişte de către contribuabilii persoane fizice, care îşi achită, până la data de 16 decembrie 2022, obligațiile fiscale aferente.

Scutirea majorărilor de întârziere se va acorda contribuabililor din Municipiul Târgovişte pe bază de cerere, la care se va anexa nota de plată (document informativ) emisă de „Serviciul Stabilire, Constatare, încasare Impozite și Taxe Locale”, care va cuprinde toate obligaţiile fiscale principale și accesoriiile acestora (majorările de întârziere) calculate până la data cererii.

Cererea de scutire se depune la „Serviciul Stabilire, Constatare, Încasare Impozite și Taxe Locale”, din Str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter, până la 16.12.2022 și va cuprinde: elementele de identificare ale contribuabilului; natura obligaţiei bugetare pentru care se solicită scutirea.
Menţionăm că scutirea nu se acordă şi pentru majorările de întârziere achitate anterior intrării în vigoare a hotărârii, adică 28.11.2022.

Impozitele și taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet, la adresa – www.ghiseul.ro

Programul de încasări la ghişeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din Str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:

– Luni, Miercuri, Joi, Vineri: 08.00 – 16.30

– Marţi 08.00-18.30

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Momente emoționante la centrele rezidențiale Pucioasa și Gura Ocniței

Articolul Urmator

Expoziția „Constantin Dimitriu: 150 de ani de la naștere, 85 de ani de la înființarea muzeului din Târgoviște”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele