Noapte
Zi
12 December 2022
1 min read

ANUNȚ: Primăria Ulmi, solicitare emitere acord de mediu pentru proiectul „ EXTINDERE REȚEA DE GAZE ÎN SATELE ULMI, COLANU, DUMBRAVA ȘI VIISOARA

COMUNA ULMI anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „ EXTINDERE RETEA DE GAZE IN SATELE ULMI, COLANU, DUMBRAVA SI VIISOARA, COMUNA ULMI, JUDETUL DAMBOVITA” propus a fi amplasat in com. Ulmi, sat Ulmi, Colanu, Dumbrava, Viisoara, str. DE 163, DS25, DE 160/1, DS1/1, DE167/2, DS19, DS24, DS23, DS8 alipit cu DC 190 si a rezultat DC116A, DS10, DS9, DE 1800, DE 1001, DJ 721, DE 407/1, DCL 335, DE 323, DE 84, DS11, DS8, jud. Dambovita.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita la adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .
Observatiile publicului se primesc in scris la sediul A.P.M. Dambovita, cu sediul in. Mun. Targoviste, Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, sau electronic la adresa de e-mail APM Dambovita: office@apmdb.anpm.ro .

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Un an de la redeschiderea Cinematografului Independența! Peste 54.000 de spectatori și 392 de filme

Articolul Urmator

ANUNȚ ITM Dâmbovița privind organizarea valorificării ca materiale refolosibile prin oferte de preț negociabil

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele