Noapte
Zi
10 December 2022
1 min read

Un an de la redeschiderea Cinematografului Independența! Peste 54.000 de spectatori și 392 de filme

S-a împlinit un an de la redeschiderea “Cinematografului “Independența”, un an de când un adevărat simbol a fost redat comunității târgoviștene.
Peste 54.000 de spectatori la cele 392 de proiecții de film, peste 10.000 de spectatori la cele 55 de evenimente organizate și alte mii de vizitatori ai Galeriei de artă din foaierul cinematografului, galerie care a găzduit 11 expoziții de pictură, sculptură, arta sticlei, reprezintă câteva repere ale unei activități într-adevăr deosebite desfășurate cu profesionalism și responsabilitate prin personalul Teatrului Municipal “Tony Bulandra”, care gestionează cinematograful!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

C.Ștefan, lider PSD Dâmbovița:”Niciunul dintre noi nu a uitat însă că toate lucrurile bune și frumoase care au transformat comuna Potlogi i se datorează regretatului nostru coleg Nicolae Catrina. Suntem datori să-i ducem munca și planurile mai departe!”

Articolul Urmator

ANUNȚ: Primăria Ulmi, solicitare emitere acord de mediu pentru proiectul „ EXTINDERE REȚEA DE GAZE ÎN SATELE ULMI, COLANU, DUMBRAVA ȘI VIISOARA

Ultimele Articole

Mergisus