Noapte
Zi
22 December 2022
1 min read

Asociația Turistică Peștera-Padina, apel către operatoŕii ospitalieri să nu mai folosească focurile de artificii în zonă

“Asociația Turistică Peștera-Padina împreună cu Administrația Parcului Natural Bucegi susține INTERZICEREA FOCURILOR DE ARTIFICII în Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina din Moroeni

Suntem în mijlocul munților Bucegi, sub ochii Sfinxului și avem datoria să protejăm cea mai mare bogăție, să protejăm natura! Dezvoltarea turismului în Stațiunea Turistică nu trebuie să pună în pericol biodiversitate pentru care de fapt, oaspeții noștri aleg să vină la noi.

De aceea, facem un apel public către toți operatorii din industria ospitalității să nu mai folosească focurile de artificii, pocnitori, etc atât în perioada următoare a Sărbătorilor de iarnă cât și mai departe, pe întregul an 2023.
Este timpul să dovedim că suntem responsabili față de mai micile sau mai marile vietăți care-și au „domiciliul” de jur împrejurul nostru. Cu certitudine lumina excesivă si zgomotele asurzitoare generate de artificii sunt elemente de panică și de stres pentru necuvântătoare.

Sunt convins că inclusiv turiștii noștri vor înțelege perfect acest apel al nostru și că ne vor fi de mare sprijin în acest sens.

Mulțumesc domnului Alexandru Colțoiu, Directorul Parcului Natural Bucegi pentru sprijinul pe care ni-l acordă în acest demers și rog administrația locală să prevadă în Regulamentul Stațiunii interzicerea tuturor mijloacelor generatoare de zgomote și lumini excesive.”, Declarație de presă Valentin Calcan, Președinte ATPP.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Trei posturi scoase la concurs la Penitenciarul Găești

Articolul Urmator

(VIDEO) CJD are în implenentate proiecte de peste un miliard de euro

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele