Noapte
Zi
22 December 2022
1 min read

(VIDEO) CJD are în implenentate proiecte de peste un miliard de euro

Astăzi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut bilanțul activității instituției pe care o conduce. Potrivit acestuia, 2022 a fost un an foarte bun, un an în care au fost continuate și demarate proiecte foarte importante, obiective care vizează domenii diferite, pornind de la cel al sănătății, care a reprezentat o prioritate, continuând cu cel al dezvoltării infrastructurii rutiere județene sau dezvoltarea sistemului de apă și canal. În  momentul de față, toate investițiile care se află în derulare se ridică la o valoare de peste un miliard de euro, fie că vorbim de fonduri proprii, guvernamentale sau bani europeni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Asociația Turistică Peștera-Padina, apel către operatoŕii ospitalieri să nu mai folosească focurile de artificii în zonă

Articolul Urmator

A întreținut relații sexuale cu o minoră, însă a fost reținut de polițiști

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele