Noapte
Zi
23 March 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: A început campania curățeniei de primăvară în toate cartierele municipiului

Administrația locală târgovișteană a început campania curățeniei de primăvară în toate cartierele municipiului, zeci de angajați ai Direcției de Salubritate, Eco-Sal, lucrători de la Compania de Apă fiind prezenți pe teren.

,,Ne aflăm în cartierul micro 9 din municipiul Târgoviște sau în Cartierul Mihai Viteazul unde este în plină desfășurare activitatea de curățenie. De fapt am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat… Stradă cu stradă, cartier cu cartier, municipiul Târgoviște va fi curățat de către lucrătorii de la administrația locală târgovișteană… Sunt aproximativ 80 de lucrători care sunt implicați în această activitate, dar mai important este aportul pe care cetățenii municipiului Târgoviște îl au… Nu vorbesc să participe efectiv la activitatea de curățenie, ci să păstreze curățenia. Acesta este mesajul cel mai important pe care îl dăm în această campanie de salubrizare a municipiului Târgoviște, în luna curățeniei. De altfel, este o campanie anuală pe care noi o realizăm și trebuie să fim cu toții implicați, de la adminidstrația publică locală… la cetățeni. Repet, cetățenii, care în cea mai mare parte sunt de bună credință, să respecte munca celor care curăță municipiul Târgoviște. Să știți că nu este ușor, Direcția de Salubritate, Eco-Sal, lucrători de la Compania de Apă, cu toții sunt implicați în această activitate… Sigur că vor continua și activitățile curente de salubrizare dar aceasta este cea mai amplă acțiune anuală de curățenie în municipiul Târgoviște. Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare!’’, transmite primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

25 mai 2023, termen pentru depunerea Declarației Unice

Articolul Urmator

(VIDEO) Inspectorii DSV Dâmbovița, controale la agenții comerciali

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele