Noapte
Zi
12 May 2023
1 min read

Cmera de Comerț Dâmbovița susține învătământul profesional și tehnic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, reprezentată de Vicepreședinte Cristian Pușcaru, a fost prezentă miercuri, 10 mai a.c., la evenimentul “Îmbunătățirea calității învățământului profesional și tehnic prin optimizarea implicării structurilor de parteneriat social”.
Îmbunătățirea calității învățământului profesional și tehnic este un proces continuu și complex, care necesită implicarea tuturor părților interesate, inclusiv a structurilor de parteneriat social prin: identificarea nevoilor pieței muncii, dezvoltarea programelor de formare profesională, acces la stagii de practică și la locuri de muncă, monitorizarea și evaluarea performanței elevilor și a programelor de formare
Camera de Comerț Dâmbovița susține implicarea structurilor de parteneriat social care pot juca un rol important în îmbunătățirea calității învățământului profesional și tehnic. Prin colaborarea cu aceste structuri, se pot identifica nevoile pieței muncii și se pot dezvolta programe de formare profesională relevante și actuale, care să pregătească elevii cu abilitățile și competențele necesare pentru a-și găsi un loc de muncă în domeniul ales.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

AUR Dâmbovița, în plin proces de organizare pentru alegerile de anul viitor

Articolul Urmator

La Moreni, “Caravana Educației” a fost susținută de președintele organizației municipale PSD, Gabriel Purcaru

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus