Noapte
Zi
2 June 2023
1 min read

Cea de-a treia zi a Zilelor Județului Dâmbovița, plină de evenimente sportive și culturale

Manifestările dedicate Zilelor Județului Dâmbovița au ajuns în cea de a treia zi, o zi plină de activități sportive și culturale.
Evenimentele au început la ora 11:00 cu maratonul tinerilor scriitori Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene I.H. Rădulescu” Dâmbovița, urmat la ora 12:00 de Meciul de deschidere al Turneului de baschet 3×3 – “lubim Dâmboviţa”, în Piața Tricolorului din Târgovişte. Competiția sportivă la care participă 200 de sportivi v-a lua sfârșit duminică. Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște reunește 60 de echipe din următoarele categorii de vârstă: U13 Masculin și Feminin, U15 Masculin și Feminin, U17 Masculin și Feminin, U19 Masculin și Feminin, OPEN Masculin și Feminin.

La ora 13:00 au început finalele campionatului de tenis cu piciorul care au avut loc la Complexul Turistic de Natație din Târgovişte.
Tot astăzi, în paralel, s-a dat starul turneului de tenis de câmp, de la baza sportivă Vascony și terenurile din Parcul Chindia. Meciul demonstrativ a fost jucat de două echipe formate din: Corneliu Ștefan, președinte CJD și deputatul Radu Popa împotriva celei formate din primarul Târgoviștei Cristian Daniel Stan și Gabriel Boriga, administrator public.
La această competiție sunt înscriși 90 de participanți, iar finalele se vor disputa duminică. “Mă bucur că am putut face mișcare la un turneu care se dovedește a fi unul de succes, dat fiind numărul mare al tenismenilor înscriși, aproximativ 90! Mai mult, anul acesta au fost competitori inclusiv din Danemarca și Anglia.”, a transmis Corneliu Ștefan.

O altă activitate înscrisă în cadrul programului Zilelor Județului Dâmbovița a fost vernisajul elevilor Școlii Populare de Artă Octav Enigărescu în cadrul galeriei de Framing Art – Târgovişte. Aici, 62 de pictori, cu vârste cuprinse între 6 și 70 de ani și-au expus cele mai frumoase lucrări.
Particip cu mare plăcere la acest vernisaj, al elevilor clasei profesorului Mihai Șerbănescu.
Expoziția este un moment deosebit în cadrul “Zilelor Județului Dâmbovița”. Este important să sprijinim și să încurajăm astfel de evenimente care promovează arta, creativitatea și talentul dâmbovițenilor, indiferent de vârstă.” , a fost precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD prezent la eveniment.

După amiază, după ce timp de câteva luni a fost închis pentru diferite lucrări de renovare, dar și pentru rearamjarea exponatelor, Muzeului Scriitorilor din Târgovişte a reintrat în circuitul cultural-turistic.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Începe BABEL FEST!

Articolul Urmator

Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis publicului

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele