Noapte
Zi
27 February 2024
1 min read

Acțiunea BLOCADA continuă! Polițiștii dâmbovițeni sunt prezenți în trafic!

Pe parcursul zilei de ieri, 26 februarie, principalele misiuni ale polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au vizat prevenirea și combaterea faptelor ilegale, menținerea ordinii și liniștii publice, supravegherea și controlul traficului, dar și prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel, pe raza județului au fost instituite 19 filtre, au fost controlate 189 de autovehicule, legitimate 268 de persoane și testați 82 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80.000 de lei, dintre care 207 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 36 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii rutieri au avut în atenție identificarea conducătorilor auto care pot pune în pericol siguranța traficului rutier, iar, ca urmare a activităților desfășurate în acest sens, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și reținute 14 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar unul pentru consumul unor substanțe psihoactive.

Polițiștii dâmbovițeni vor continua acțiunile organizate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru depistarea și sancționarea șoferilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doi chinezi, obligați să părăsească județul Dâmbovița și România! Le-au expirat actele de ședere

Articolul Urmator

Crucea Roșie Dâmbovița organizează cursuri de sudor oxigaz și presator mase plastice

Ultimele Articole

Mergisus