Noapte
Zi
27 February 2024
1 min read

Doi chinezi, obligați să părăsească județul Dâmbovița și România! Le-au expirat actele de ședere

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița,în urma unei acțiuni pentru combaterea șederii și muncii ilegale a străinilor, au depistat doi bărbați din China, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acestora le-au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de 15 zile.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfășurat la data de 24 februarie a.c., o acțiune pe linia combaterii şederii și muncii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat doi bărbați din China, cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, pe raza Județului Dâmbovița, care  nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere, nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile.

De asemenea, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.- BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: O mașină a luat foc, într-un garaj, pe strada Cooperației

Articolul Urmator

Acțiunea BLOCADA continuă! Polițiștii dâmbovițeni sunt prezenți în trafic!

Ultimele Articole

Mergisus