Noapte
Zi
17 May 2024
1 min read

(VIDEO) Din nou, oamenii legii fac percheziții la Bălteni! Sunt vizate societăți bănuite de evaziune fiscală  

În această dimineață, 17 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița efectuează patru controale economice, în satul Bălteni.
Verificările vizează societățile comerciale care au obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase/neferoase.
Astfel, administratorii acestora sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și alte activități cu impact deosebit asupra mediului, respectiv incendierea deșeurilor.
Totodată, în cadrul acțiunii, vor fi efectuate verificări cu privire la utilizarea instalațiilor clandestine în scopul racordarii directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice.
La acțiune sunt angrenați 75 de polițiști, 4 echipe din cadrul Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Dâmbovița, 13 echipe din cadrul SDEE Târgoviște, 18 luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița,  40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița , 30 de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Matei Basarab-Ploiești și 57 jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primarul Bănică Ionuț continuă dezvoltarea comunei Corbii Mari

Articolul Urmator

BABEL 2024: 7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

BĂLTENI: Controale la societăți bănuite de evaziune fiscală și poluarea mediului prin arderea bunurile obținute din materialele neferoase

În această dimineață, 17 aprilie, peste 200 de polițiști din

Centrele de colectare a fierului vechi, verificate

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat percheziţii la suspecţi de furturi din