Noapte
Zi
10 June 2024
1 min read

Continuitate la primăria Butimanu! Gabriel Dragnea, reales în funcția de primar

Cu un procentaj de aproape 90%, Gabriel Dragnea va conduce și în următorii patru ani destinele comunei Butimanu. Seriozitatea și lucrurile bune pe care le-a făcut pentru comunitate și-au spus cuvântul, iar cetățenii i-au acordat votul de încredere într-o proporție covârșitoare.
”Alături de dumneavoastră, suntem câştigători! Am obţinut aproape 90 la sută! Vă mulţumesc! Sunt onorat, recunoscător şi încrezător! Mi-aţi acordat aproape 90 la sută dintre voturile dumneavoastră, un rezultat fantastic care mă obligă să fiu şi mai bun.
Mulţumesc fiecăruia dintre dumneavoastră pentru încrederea pe care o aveţi în mine, pentru că aţi înţeles că avem nevoie de continuitate pentru dezvoltarea durabilă a comunei noastre.
Alături de echipa mea din cadrul primăriei, vom duce mai departe noile planuri de investiţii, vom atrage şi mai mulţi bani europeni, vom continua să modernizăm drumurile, şcolile şi grădiniţele, să atragem noi investitori şi să facem tuturor un trai mai bun. Sunt primarul tuturor oamenilor din comuna Butimanu, lăsăm orgoliile politice, ne respectăm şi mergem cu bine mai departe. Rămânem oameni pentru oameni, cu bună-credinţă şi speranţă că Bunul Dumnezeu ne va fi aproape tuturor în tot ceea ce facem. Mulţumesc conducerii PSD şi Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru sprijinul permanent şi pentru susţinerea proiectelor comunei Butimanu. Mulţumesc mamei mele, sunt convins că, din Ceruri, mă veghează continuu şi mă ocroteşte. Mă înclin! Vă preţuiesc!”, transmite Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

89,11% dintre alegători și-au pus, din nou, încrederea în Bogdan Tița pentru conducerea primăriei Ulmi

Articolul Urmator

MORTENI: Încă un mandat de primar pentru social democratul Ionel Olteanu Lalu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

PNL a pierdut un primar! Edilul de la Butimanu s-a alăturat echipei PSD Dâmbovița

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu a ales să părăsească Partidul