Noapte
Zi
6 June 2024
1 min read

ULMI: Continuă proiectele de dezvoltare a satului Dimoiu

Administrația locală a comunei Ulmi continuă proiectele de dezvoltare și în satul Dimoiu. Aici primăria a introdus toate rețelele de utilități: apă, canalizare și gaze naturale, a modernizat și a extins sistemul de iluminat public în tot satul, a montat panouri fotovoltaice ceea ce va duce la o reducere semnificativă a costurilor la energia electrică, a înființat și montat sistem de monitorizare video, a crescut numărul de trasee și a suplimentat transportul public în comun. Totodată, în acest moment se lucrează la montarea stațiilor de autobuz smart.
Potrivit declarațiilor primarului Bogdan Tiță, urmează implementarea unui proiect amplu de asfaltare a străzilor, contruire de accese la proprietăți și se va realiza un sistem de asigurare a scurgerii apei pluviale prin montarea de rigole carosabile. Contractul pentru acest proiect a fost semnat în urmă cu o săptămână și este în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.
PROIECTE DE VIITOR
-CREAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DEŞEURILOR VEGETALE
-CREAREA UNUI PROGRAM EXTRA-DIDACTIC PENTRU ELEVI CARE VA CONSTA ÎN PARTICIPAREA ACESTORA LA DIVERSE ACTIVITĂŢI CULTURALE, SPORTIVE ȘI EDUCATIVE
-ORGANIZAREA DE EVENIMENTE SOCIO-CULTURALE ŞI RECREATIVE PENTRU SENIORI
-CADASTRAREA GRATUITĂ A TUTUROR IMOBILELOR ŞI A TERENURILOR DIN INTRAVILAN ŞI EXTRAVILAN
-ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL ȘI A REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM-SE VOR CREA NOI ZONE DE DEZVOLTARE PRIN EXTINDEREA INTRAVILANULUI LOCALITĂŢII (REZIDENŢIAL, INDUSTRIAL, DE SERVICII ŞI SPAŢII VERZI)
-AMENAJAREA DE TRASEE PIETONALE ȘI PISTE PENTRU BICICLETE PE CAILE PRINCIPALE DE COMUNICATIE ÎN VEDEREA ASIGURĂRII DEPLASĂRII ÎN SIGURANŢĂ A CETĂŢENILOR ÎNTRE SATELE COMUNEI
-REABILITAREA TUTUROR DRUMURILOR AGRICOLE

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Parada Babel și debut inedit cu spectacole de dans vertical

Articolul Urmator

Accesați www.registrulelectoral.ro pentru a afla secția de votare la care sunteți arondați

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

89,11% dintre alegători și-au pus, din nou, încrederea în Bogdan Tița pentru conducerea primăriei Ulmi

Probabil unul dintre cei mai performanți primari dâmbovițeni, Bogdan Tița,

Primăria Ulmi, asociere cu CJD pentru asfaltarea mai multor străzi din satele Udrești, Dimoiu și Dumbrava

Prin asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, administrația locală a comunei