Noapte
Zi
25 September 2014
1 min read

Târgoviştea riscă să piardă finanţările pentru cele mai importante proiecte

Ignorând avertismentele pertinente, venite în timp din partea unor oameni care ştiu ce vorbesc, precum Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, şefii Primăriei Târgovişte  riscă să pice din lac în puţ, trăgând din păcate întreg oraşul după ei. Toate proiectele importante de infrastructură au întârzieri mari, inclusiv în comparaţie cu ce a fost în primăvara trecuta şi, fără să fie controlaţi şi supervizaţi, constructorii îşi fac de cap.

A întărit aceste aspecte preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care a apreciat că “situaţia oraşului Târgovişte este dezastruoasă.”

Cum a fost lesne de anticipat, după un festivism disproporţionat, cu serbări şi majorete care s-au ţinut lanţ, aproape două săptămâni, a venit şi duşul rece: Pe 18 octombrie ar fi trebuit finalizate lucrările la Complexul de Nataţie. Nici vorbă de aşa ceva şi mare minune dacă va fi gata la vara viitoare.

La cele două Planuri Integrate de Dezvoltare se lucrează haotic, fără respectarea specificaţiilor din proiecte. Preşedintele Ţuţuianu acuză că nu se realizează adâncimea de 50 cm la terasament, nu se pun în cantităţi suficiente balastru şi piatra spartă şi nu se compactează cum trebuie. Nu au fost prevăzute unele lucrări, precum rigole de scurgere a apei din parcări şi n-au fost refăcute punctele de precolectare a deşeurilor menajere. În opinia sa, toate acestea se întâmplă pentru că “administraţia locală nu controlează nimic din ceea ce însemnă lucrări publice.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Halucinant: Execuţia şoselei de centură- atribuită unei firme în insolvenţă

Articolul Urmator

Doar 80% dintre unităţile şcolare din mediul rural au fost pregătite pentru începerea anului şcolar

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, ultimatum pentru constructorul care lucrează la reabilitarea podului peste Argeș, la Corbii Mari

Situația obiectivului de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040,

Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiectele de dezvoltare și modernizare ale comunității târgoviștene

”Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiecte de dezvoltare și modernizare