Noapte
Zi
23 February 2015
1 min read

Dâmbovița: Amenzi în valoare de 61.000 lei, aplicate de inspectorii I.T.M

În cursul lunii ianuarie 2015 I.T.M. Dâmboviţa a efectuat 96 de controale în domeniul relaţiilor de muncă, în urma cărora au fost constatate unele deficienţe referitoare la încălcarea drepturilor salariaţilor privind prestarea muncii suplimentare, a muncii de noapte, neînregistrarea registrului de evidenţă a salariaţilor în termenul legal şi munca la negru. Pentru toate acestea, 30 de angajatori au fost sancţionaţi cu avertismente şi amenzi în valoare de 61.000 de lei.
Munca nedeclarată a fost identificată la 5 angajatori care au fost depistaţi cu 10  persoane lucrând fără întocmirea documentelor de angajare în domeniile: comerţ, alimentaţie publică, service auto. Pentru munca la negru s-au aplicat amenzi în valoare de 40.000 de lei.
În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost verificaţi 76 de angajatori. În urma controalelor au fost dispuse 106 măsuri de conformare şi remediere a deficienţelor şi s-au aplicat  amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acțiuni de week-end ale ISU Dâmbovița

Articolul Urmator

„De Dragobete iubeşte româneşte…la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele