Noapte
Zi
22 February 2015
1 min read

Primăria Târgovişte,înglodată în datorii

     Tandemul Boriga-Prisăcaru,dat afară săptămâna trecută ,lasă in urmă nu numai harababură şi o primărie devastată de tot soiul de paraziţi.Instituţia este inglodată în datorii,pe care le vor plăti tot contribuabilii oneşti, nu incompetenţii care au ieşit pe uşa din dos. Dincolo de haosul care domneşte în mai toate direcţiile,pe unde s-a întins caracatiţa portocalie mai ceva decât mucegaiul,prin conturi bate vântul iar datoriile la bănci sufocă bugetul local.

     Din datele oficiale rezultă că cel mai mare credit,de 46 milioane de lei,a fost angajat în august 2011,a avut trei ani perioadă de graţie şi trebuie rambursat în următorii cinci ani.Mai este în curs de rambusare un împrumut de 12,9 milioane de lei,bani luaţi de la CEC şi unul de peste două milioane ,de la Ministerul de Finanţe.În total cam 610 miliarde de lei vechi,la care se adaugă dobânzi şi comisioane uriaşe.

      Şi dacă  serviciul public al datoriei pe 2014 a reprezentat 10,1% din totalul veniturilor la bugetul local,conform graficelor de rambursare,în 2015 procentul urcă la 21,83% şi se menţine pe acest palier în următorii doi ani.În plus,prin hotărâre de consiliu local,a mai fost aprobată contractarea unui credit de peste 18 milioane de lei,pentru cofinanţarea lucrărilor la complexul de nataţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Articolul Urmator

Ascensiune

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele