Noapte
Zi
8 May 2015
1 min read

Lumea filmului românesc a poposit la Penitenciarul Găești

Miercuri, 6 mai a.c., în incinta Penitenciarului Găești, a avut loc proiecția filmului ,,Saltimbancii”, eveniment ce a beneficiat de prezența doamnelor Elisabeta Boston, regizor, Carmen Tripăduș, producător și Izabela Bostan Kevorkian, actriță. Alături de distinsele invitate, cei 70 deținuți au dezbătut idei și informații specifice domeniului, pășind astfel în interesantul tărâm al cinematografiei.
Penitenciarul Găești reprezintă un prim popas din incitantul periplu al filmului românesc în unitățile de detenție, prilej de întâlnire cu actori, regizori  şi alți specialiști ai cinematografiei românești, care vor împărtăşi cu generozitate tainele acestei arte.
Filmul reprezintă un act de cultură ce redă valori materiale şi spirituale,  iar  proiecţia de film este calea transmiterii acestora către publicul larg. Cu aspirații comune,  Administraţia Naţională a Penitenciarelor și SC. CINEMAGIX ID SRL au iniţiat demersuri pentru dezvoltarea unei colaborări în vederea promovării filmului românesc în unităţile penitenciare, cu titlul generic „Lumea filmului românesc”, în scopul educării şi deschiderii de noi orizonturi culturale pentru persoanele aflate în detenţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ȘEDINȚĂ EXPLOZIVĂ LA GURA FOII! Consiliul Local robotizat sau nepriceput?!

Articolul Urmator

Victor Ponta a primit 1000 de noi membri tineri în PSD

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele