Noapte
Zi
16 July 2015
1 min read

Doi bărbați și o femeie au fost prinși după ce au furat componente metalice de cale ferată

Ieri, 15.07.2015, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, în timp ce se aflau în patrulare, au depistat trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.
Cei trei, doi bărbați și o femeie, au fost surprinși în timp ce transportau, într-un sac de rafie, mai multe componente metalice de fixare a căii ferate, sustrase din localitatea Valea Voievozilor, elemente esențiale pentru desfășurarea traficului feroviar în condiții de siguranță.
Bunurile au fost recuperate în totalitate, iar cele trei persoane au fost predate Poliției Transporturi Feroviare Târgoviște pentru continuarea cercetărilor.
Tot ieri, polițiștii locali au fost sesizați, prin dispecerat, cu privire la identificarea unui bărbat, bănuit de furtul a aproximativ 250 de metri de cablu din scara unui bloc. Polițiștii locali au solicitat intervenția unui echipaj al Poliției Municipiului Târgoviște și au acordat sprijin acestuia pentru căutarea și identificarea persoanei, în Cartierul Romlux.
Executantul lucrărilor din zonă urmează să stabilească valoarea prejudiciului și să depună plângere la Poliția Municipiului Târgoviște pentru a fi continuate cercetările în acest caz.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

VEȘTI BUNE PENTRU PROFESORI! Guvernul a adoptat hotărârea prin care se va deconta naveta!

Articolul Urmator

Mii de oameni au rămas fără apă potabilă, atât în Târgoviște, cât și în alte cinci comune

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele