Noapte
Zi
5 November 2015
1 min read

Amenzi de 6500 de lei, în domeniul panificației

Marți,03 noiembrie a.c., poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul achiziţiei, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.
Au fost verificaţi 19 agenţi economici de pe raza localităţilor Târgovişte, Răzvad, Văcăreşti şi Perşinari, Gura-Şuţii şi Titu, unde s-au găsit nereguli şi au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
 În urma acțiunii polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 6.500 de lei și au confiscat peste șase tone de porumb şi grâu, peste o tonă jumătate de făină şi 1400 de franzele deţinute fără documente justificative de provenienţă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Înaltpreasfințitul Nifon, vizită la protoieriile din județ

Articolul Urmator

Manifestări la Târgoviște! Oamenii solidari cu protestatarii din capitală

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele