Noapte
Zi
6 November 2015
1 min read

Întâlnirea bianuală a Agențiilor de Turism din regiunea Muntenia Sud, a avut loc la Târgoviște

Joi, s-a desfășurat la Târgoviște Adunarea Bianuală a Agențiilor de Turism ANAT din Regiunea Muntenia Sud. În cadrul acestei întâlniri au avut loc discuții legate de  probleme cu care se confruntă turismul din zonă, dar și din toată țara. Discuțiile au fost conduse de către  Marius Tanase, director BTT Targoviste, vicepresedinte ANAT Regiunea Muntenia Sud și Ştefan Claudiu, preşedinte ANAT Regiunea Muntenia Sud, iar din partea participanților au fost prezenți reprezentanți de la aproximativ 20 de agenții de turism din regiunea Muntenia Sud, membre ANAT.
 Printre principalele probleme puse în discuție a fost modul de implementare a reglementărilor în ceea ce privește vaucherele de vacanță  și necesitatea unei legi a turismului, pentru care există un proiect de lege în lucru. „În mediul privat, se pot emite pentru angajaţi aceste vouchere, care vor fi doar pentru turism desfăşurat pe teritoriul României. Agenţiile se vor afilia pentru a primi tichetele respective de la turişti”, a declarat Ştefan Valeriu Claudiu, preşedinte ANAT Regiunea Muntenia Sud. Acesta spune că în ceea ce priveşte tichetele oferite angajaţilor de la stat, încă nu se poate stabili aplicabilitatea acestor vouchere, pentru că se aşteaptă bugetele din 2016, pentru a putea fi emise
Reprezentanţii agenţiilor de turism au mai discutat aspecte punctuale legate de îmbunătăţirea aspectului site-urilor de prezentare a agenţiilor şi creşterea vizibilităţii acestora.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ministerul Muncii acordă ajutor familiilor victimelor din incendiul din clubul Colectiv

Articolul Urmator

ISU Dâmbovița, acțiuni de control în tot județul

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele