Noapte
Zi
10 December 2015
1 min read

Prinși de jandarmi cu puieți de arbori în căruță

Trei persoane, care au tăiat fără drept puieți de arbori de pe raza localității Șuța Olteni, au fost depistate de către jandarmii dâmboviţeni. Miercuri, 09 decembrie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza localității Șuța Olteni, a depistat pe un drum forestier din apropierea DN 72 Târgoviște-Găești, trei persoane în timp ce transportau material lemnos cu atelaje hipo.
Jandarmii au intervenit pentru stoparea acestora, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei 3 bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani, au tăiat ilegal din fondul forestier, folosind un motoferăstrău și un topor mai mulți puieți de arbori din speciile carpen și stejar, pe care intenţionau să-i transporte cu un atelajele hipo la propriile gospodării.
Totodată, în urma discuțiilor purtate cu un reprezentant al ocolului silvic, a reieșit faptul că aceştia nu dețineau autorizație legală pentru tăiere de material lemnos.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare, în ceea ce priveşte “tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.
Materialul lemnos a fost lăsat în custodia organelor silvice pentru stabilirea regimului juridic al acestuia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Stațiunea balneoclimaterică Pucioasa, salvată în al 12-lea ceas

Articolul Urmator

Accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele