Noapte
Zi
19 January 2016
2 mins read

UNPR îl susține pe Dumitru Miculescu la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița

Prezent în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune local, președintele partidului UNPR Dâmbovița, Dumitru Miculescu, a întărit declarațiile conform cărora partidul pe care îl conduce va candida singur pe listele alegerilor din acest an, atât la cele locale, cât și la cele parlamentare. Totodată, Miculescu a precizat că cel care va candida la funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, va fi chiar dumnealui: ” Candidatul la Consiliul Județean se știe, e aici, în persoana mea. Cât despre candidatul pentru Primăria Târgoviște, avem acest candidat, vrem să-i facem o lansare pe măsură și îl vom anunța cât de curând.
Despre candidaturile pe liste separate, Biroul Permanent Județean al UNPR își asumă această decizie, la aceste alegeri noi nu mergem pentru locul doi, pentru noi nu există locul doi, ci doar locul întâi, iar liderul PSD, Adrian Țuțuianu de ce își face atâtea griji dacă noi nu contam?”.
De asemenea, Dumitru Miculescu a tras, încă o dată, un semnal de alarmă în ceea ce privește administrația PSD de la nivelul județului, atât de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, cât și de la conducerea Primăriei Târgoviște. ” Se laudă cu niște proiecte pe bani europeni care nu sunt ale lor. Ce a făcut domnul Țuțuianu în acești aproape patru ani de mandat? Că tot se laudă că a adus, că a făcut?! Nu a făcut nimic. Se mai laudă cu un om care conduce primăria, care în momentul în care a preluat mandatul spunea că va duce la bun sfârșit PID-urile, că va închide proiectul Complexului de Natație, că va închide proiectul liniei de centură. Nu a făcut nimic, nu a terminat nimic.”, a precizat Miculescu.
Președintele UNPR Dâmbovița  a făcut declarații și pe subiectul infrastructurii rutiere defectuoase de la nivelul județului, precizând că acesta este unul dintre principalele motive pentru care investitorii nu sunt atrași să-și deschidă sau dezvolte afaceri în Dâmbovița. “Din această cauză nu avem un mediu privat sănătos în Dâmbovița și din această cauză economia nu se dezvoltă. Dacă există firme, există angajați, deci există și mai mulți bani la buget, colectați din taxe și impozite pe care cei din mediul privat le plătesc. Nu este posibil ca în aceste vremuri, în 2016, să avem încă drumuri pietruite, să nu avem apă, gaze și canal. Diferența dintre sat, comună și oraș ar trebui să o facă doar numărul de locuitori, și nu utilitățile care există aici. (….) I-aș sugera domnului Țuțuianu, atât în numele meu, cât și în numele locuitorilor din Dâmbovița să plece și să ne lase,(…), poate așa se dezvoltă și județul ăsta”, a încheiat Dumitru Miculescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Crucea Roșie Dâmbovița, încă un transport de apă plată la Pucioasa

Articolul Urmator

Dâmbovița: COD GALBEN DE GER

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele