Noapte
Zi
2 February 2016
1 min read

Alexandru Oprea:” Compania de Apă iși asumă responsabilitatea, însă nu este singura vinovată pentru apa infestată” (VIDEO)

Astăzi, Alexandru Oprea, managerul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, a făcut precizări în ceea ce privește potențiali vinovați și sursele care au dus la infestarea apei de la Pucioasa, Doicești, Brănești, Vulcana Pandele și Vulcana Băi.
De asemenea, Oprea a făcut și o prezentare a acestor lucruri și a recunoscut că unitatea pe care o conduce poartă o parte din vină, însă nu este singura vinovată.
“Vreau să va spun că, cel puțin din punctul meu de vedere, este un pic forță această asociere care s-a făcut, că societatea pe care o reprezint este singura vinovată de ceea ce s-a întâmplat la Pucioasa. Vreau să vă spun că responsabilitățile sunt complexe. Nu am venit în fața dumneavoastră pentru a crede că societatea pe care o reprezint este neprihănită, sau că nu are nicio responsabilitate. Nu fug de răspundere, iau măsurile legale și acționez conform competențelor stabilite conform regulamentului de organizare și funcționare ale companiei și al legislației în materie”, a declarat Oprea.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovița: șapte cazuri de gripă porcină confirmate și unul de infecție respiratorie severă, SARI

Articolul Urmator

Pentru că a condus băut și fără să dețină permis de conducere, a fost arestat 30 de zile

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele