Noapte
Zi
4 February 2016
1 min read

Cât e șpaga pentru scaunul de viceprimar? Răducanu se laudă că a bătut palma cu PSD

Așa cum anunțam marți, “Vocea Dâmboviței” are dovada că Tudorică Răducanu a bătut palma pentru a ajunge viceprimar al Primăriei TÂRGOVIȘTE. Asta dacă nu cumva rommul-șef minte de îngheață apele. Și dacă nu cumva după dezvăluirile făcute de jurnaliștii ziarului nostru, stăpânii lui Tudorică nu se răzgândesc văzând cum Răducanu se dă singur în primire și îi dă și pe alții. Astfel că, luni, Tudorică Răducanu se afla în incinta Towers Pub din TÂRGOVIȘTE, fiind însoțit de către un personaj asupra căruia vom reveni. Tudorică i-a spus acestuia textual, conform stenogramei: “Nenică, să nu spui la nimeni. Am bătut palma cu PSD și voi fi viceprimarul Târgoviștei”. Și cu martori. Bre Tudorică ai înnebunit?!!! Cum să îi dai, bre în primire pe pesediștii “cinstiți” care vor să te pună viceprimar? Cum bre să dai în primire pe ăia care au atâta tupeu să susțină un individ ca tine la o asemenea funcție? Și dacă nu ți-ai bătut gura degeaba și PSD te pune viceprimar, atunci propunem demararea de strângere de semnături pentru demiterea conducerii primăriei și dizolvarea acestui consiliu municipal care și-a pierdut direcția și care se coboară într-atât încât să urmeze niște ordine mizerabile. Domnilor de la PSD, cum să-l puneți pe Tudorică Răducanu, viceprimar? Cum să îl puneți pe acest individ combinator, care abia a scăpat dintr-un scandal cu interlopi? Ce va da la schimb domnilor? Cât costă scaunul de viceprimar și cine ia cashul? De aceea sesizăm instituțiile statului în această privința, existând indicii care arată vicierea unui act administrativ prin coruperea unor aleși locali direct și indirect. Vom reveni cu amănunte.
P.S. Și încă ceva bre care te dai șef de șatra. Mai ușor cu înjurăturile în locurile publice. Ca la ce scoteai din gura (tot pe stenograme apare) am crezut ca facem icter mecanic în redacție. Deocamdată hârtia de ziar nu poate suporta asa ceva. Deci nu vom reproduce ce era la gura matale, deși ai merita și mai ales ar merita opinia publică să vadă ce specimen ești. Probabil în curând vom da publicității tot ce scoteai pe gurița. Noi te credem ca erai supărat … Știm și pe cine, dar bre nu uita vorba aia românească: “Țiganul când ajunge împărat, prima dată o….face pe mă-sa”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Descinderi ale DIICOT în Dâmbovița! VEZI AICI PENTRU CE SUNT ACUZAȚI SUSPECȚII!

Articolul Urmator

Se sesizează cineva?! Acuzații grave de corupție aruncate de Țuțuianu și Miculescu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele