Noapte
Zi
6 April 2016
1 min read

Bilete de tratament pentru pensionarii dâmbovițeni

Casei de Pensii Dâmboviţa i-au fost alocate pentru a 5-a serie a acestui an 40 bilete de tratament în staţiunile Pucioasa, Olăneşti, Călimănești, Căciulata, Tușnad, Govora, Sovata, Felix, Techirghiol, Slănic Prahova și Covasna cu începere în perioada 19 – 22 aprilie 2016.
Listele cu persoanele beneficiare au fost afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe site; biletele pot fi achiziţionate de la Compartimentul „Bilete de tratament” al instituţiei noastre, situat la parterul clădirii din strada Tudor Vladimirescu, nr. 1A, în perioada 6 – 12 aprilie 2016.
Pentru această perioadă instituția noastră dispune de 239 de bilete de tratament în stațiunile: Amara,Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Pucioasa, Sovata, Saturn, Slănic Prahova, Stâna de Vale, Techirghiol și Tușnad.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL la Primăria Târgoviște, continuă întâlnirile cu locuitorii municipiului

Articolul Urmator

„Conştientizarea importanţei alimentaţiei sănătoase prin educaţie şcolară”, dezbaterea organizată de Biblioteca I.H. Rădulescu

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele