Noapte
Zi
14 June 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Târgul de Rusalii, ajuns la ediția a III-a

Târgul de Rusalii, organizat de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, pentru a marca un moment sacru din viaţa satului românesc, a ajuns anul acesta la a III-a ediţie.
Astfel, în perioada 18-20 iunie a.c., iubitorii de tradiţii sunt invitaţi la Curtea Domnească, la o serie de evenimente dedicate acestei sărbători.
Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc sâmbătă, la ora 11:00, când aproximativ 30 de meşteri din toate colţurile ţării vor veni să-şi expună produsele şi să facă demonstraţii, iar vizitatorii vor putea admira obiectele tradiţionale de îmbrăcăminte şi de uz casnic, aduse de meşteri, din satul bunicilor. Târgul va fi deschis zilnic, de la ora 9:00, până la lăsarea serii.
În ultima zi a târgului, luni, 20 iunie 2016, de la ora 15:00, ansambluri folclorice cunoscute şi invitaţi speciali vor fi prezenţi la spectacolul “De Rusalii”, să ne încânte cu muzica satului românesc şi cu căluşul, obicei tradiţional, care se desfăşoară în ziua de Rusalii.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Comisia Europeană acordă României 439 de milioane de euro pentru programe de eficiență energetică

Articolul Urmator

Dan Miculescu a plecat din PNL
“NU MĂ REGĂSESC ÎN ACEASTĂ LINIȘTE A TRĂDĂRILOR…”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele