Noapte
Zi
23 August 2016
1 min read

Bugetul Primăriei Hulubești, prejudiciat cu peste 17 miliarde de lei vechi (VIDEO)

În conferința de presă de miercuri, 23 august a.c., atât președintele executiv al ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, cât și primarul Aurel Marinescu, au explicat pe larg situația gravă în care se găsește administrația locală a comunei Hulubești.
Conform declarațiilor celor doi, bugetul primăriei este grav afectat, existând un deficit de peste 17 miliarde de lei vechi. Este o situație extremă, având în vedere că bugetul anual al primăriei este în jur de 3,5 miliarde de lei vechi.
Contracte încheiate fără temei legal și fără prevedere bugetară, lucrări contractate și neexecutate, plăti efectuate fără recepționarea lucrărilor, fraudă, prezentarea de declarații sau documente false, incorecte au incorecte, efectuarea de operațiuni economico-financiare din care derivă obligații pe seama unității administrativ-teritoriale, fără ca aceste operațiuni să fie înregistrate în contabilitate. Acestea sunt numai câteva dintre neregulile pe care un control al Curții de Conturi le-a scos la iveală.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Delegația Primăriei Târgoviște, vizită de lucru în Castellon, Spania

Articolul Urmator

Municipiul Târgoviște se va înfrăți cu orașul Castellon de la Plana din Spania

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele