Noapte
Zi
22 February 2017
1 min read

Centru de colectarea al fructelor și legumelor la Lungulețu

Joi, 23 februarie a.c., deputatul PSD de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu va fi prezent în județ, mai exact în zona Titu, unde va participa la o întâlnire cu agricultorii și fermierii care își desfășoară activitatea aici.
„Am fost la Ministerul Agriculturii și am vești bune… Joi, 23 februarie, vom avea o întâlnire cu producătorii agricoli din zona Titu, Lungulețu, pentru realizarea unui centru de preluare și depozitare a legumelor și fructelor. Am stat și am analizat și cred că locația de la Lungulețu este cea mai potrivită, este pe drum național, suntem aproape de București, dar realizarea acestui centru implică o colaborare cu asociațiile de producători. Vor veni specialiști de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru a discuta cu autoritățile administrației publice locale, județene și cu producătorii agricoli din zonă”, a declarat acesta în cadrul unei conferințe de presă.
Înființarea acestor centre de colectare reprezintă un punct important din programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat și l-a asumat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Potrivit acestui program de guvernare, la nivelul întregii țări se dorește realizarea a cel puțin 10 centre de colectare și depozitare a fructelor și legumelor: “Din Fondul Suveran de Dezvoltare ne propunem să creem centre de colectare şi unităţi de procesare, minim zece unităţi de procesare legume-fructe şi depozite frigorifice care să asigure venituri la bugetul de stat, locuri de muncă şi procesarea şi depozitarea a 500.000 de tone de legume şi fructe proaspete.”, declara același Adrian Țuțuianu la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

VEZI AICI ce contribuabili nu vor mai depune formularul 392 A și 392B către ANAF

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele