Noapte
Zi
13 March 2017
1 min read

25 de irakieni au încercat să intre ilegal în România

În cursul nopții de duminică spre luni, 25 de irakieni, dintre care zece minori au fost depistați la granița Oravița când încercau să intre fraudulos în România.
Conform Poliției de Frontieră, aceștia doreau să ajungă în țări din vestul Europei, trecând ilegal din Serbia în țara noastră.
„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş – Severin, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Comoraste, 25 de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni irakieni, 11 bărbaţi, 4 femei şi 10 minori, care nu aveau documente asupra lor”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.
Imigranții sunt acum cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, și pe numele lor urmează a fi pus în aplicare acordul de readmisie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bătaie cu răngi, pumni și picioare la Pietrari

Articolul Urmator

Se anunța excluderi în cadrul PNL Dâmbovița?!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele