Noapte
Zi
9 June 2017
1 min read

Carmen Holban, luări importante de cuvânt în cadrul Formului Industriei Farmaceutice

Parlamentarul dâmbovițean Carmen Holban, membră a Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților a luat parte la cea mai importantă întâlnire a reprezentanților din mediu farmaceutic, Forumul Industriei Farmaceutice, care a avut loc în data de 8 iunie a.c.. Temele discutate în cadrul evenimentului au fost măsurile pe care Guvernul le-a aplicat până în acest moment pe piața industriei medicamentelor.
Carmen Holban, cunoscută ca un adevărat specialist în domeniul farmaceutic, a fost unul dintre principalii pioni ai acestui eveniment, nu doar prin prezență, ci mai ales prin luări pertinente de cuvânt.
 “Am participat , în calitate de membră a Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, la Forumul Industriei Farmaceutice, singurul eveniment care a reușit să aducă în prezidiu cele mai importante voci din industria farmaceutică, de la reprezentanți ai autorităților și ai asociațiilor producătorilor și distribuitorilor de medicamente, până la numeroși CEO ai companiilor producătoare și distribuitoare de medicamente.
Este important de reținut faptul că măsurile aplicate de Guvern în ultima perioadă au creat mediul echilibrat în piață, în care interesele pacienților să fie apărate, iar evoluția prețurilor să fie realizată în beneficiul acestora. Nu trebuie uitate măsurile deja intrate în vigoare în domeniul sănătății, parte a Programului de Guvernare 2017-2020, printre care:
– desființarea comisiilor de la nivelul Casei de sănătate prin care pacientul aștepta sa ia prescripția de la medic;
– introducerea în schema de compensări a câte unui medicament pentru fiecare afecțiune.
Toate aceste subiecte au fost tratate cu maximă seriozitate în cadrul dezbaterilor de astăzi, concluziile urmând să dicteze acțiunile viitoare în domeniul sănătății.”, a precizat aceasta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dâmbovița: Asistent medical la psihiatrie, trimis în judecată pentru trafic de influență

Articolul Urmator

În sfârșit, s-a semnat contractual pentru reabilitarea șoselei de centură a municipiului Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele