Noapte
Zi
1 November 2019
1 min read

Sâmbătă, zi de volei Sala Sporturilor!
CSM Târgoviște-Dinamo București

Sâmbătă, zi de derby în Sala Sporturilor din Târgoviște. Pe 2 noiembrie, de la ora 13:30, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște joacă primul meci de gradul zero din actualul sezon. Într-un meci contând pentru etapa a V-a a Diviziei A1 de volei feminin, CS Municipal Târgoviște înfruntă Dinamo București, una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului intern în actualul sezon.

Jucătoarele noastre au reușit să obțină patru victorii din tot atâtea meciuri în întrecerea internă și țintesc al cincilea succes consecutiv în meciul de sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.30.

Adversara CSM-ului de astăzi traversează o perioadă foarte bună în acest start stagional, totul culminând cu victoria obținută în fața fetelor de la Știința Bacău!

Așadar, iubitorii sportului din Târgoviște au toate motivele de a veni la Sala Sporturilor din municipiul nostru, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.30 pentru a urmări pe viu unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestui sfârșit de toamnă.

Intrarea este LIBERĂ!

WhatsApp Image 2019-11-01 at 12.46.55

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sfaturile polițiștilor pentru utilizarea anvelopelor de iarnă

Articolul Urmator

Dovezile de austeritate din Programul PNL de guvenare 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele