Noapte
Zi
29 September 2020
1 min read

Deputat Carmen Holban: „Echipa PSD Dâmbovița și-a dovedit încă o dată forța, unitate și profesionalismul.”

Dragi dâmbovițeni,
Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care ați acordat-o Partidului Social Democrat și candidaților noștri la alegerile locale de duminică, 27 septembrie.
Echipa PSD #Dâmbovița și-a dovedit încă o dată forța, unitatea și profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.
Mulțumesc pentru participarea și votul vostru, dat modernizării județului, municipiului Târgoviște și altor 62 de localități dâmbovițene unde au fost aleși primari PSD. Noul președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei Cristian Stan, toți primarii și aleșii noștri locali constituie garanția solidă a obținerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea județului!
Am muncit mult în această campanie electorală și le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmbovițenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.
Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Județean, primarii, consilierii noștri locali și județeni să răspundă așteptărilor dumneavoastră în ceea ce privește investițiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creșterii bunăstării oamenilor și a creării condițiilor optime de trai în fiecare comunitate.
Echipa PSD a dovedit că este la dispoziția dâmbovițenilor, iar implicarea noastră va fi totală și de acum înainte.
Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puțin la fel de pozitivă și pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depășim scorul obținut la scrutinul de duminică!
Mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor și îi felicit pe câștigători și pe toți colegii din PSD Dâmbovița pentru munca depusă în această campanie electorală
Carmen Holban
Deputat PSD de Dâmbovița

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Campionatul Național de Off Road, Corb Adventure Days, din nou la Târgoviște

Articolul Urmator

Accident mortal la Vișina

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele