Noapte
Zi
26 November 2020
2 mins read

Dan Nica, primarul comunei Dobra, sprijin necondiționat pentru candidații PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare

Dan Nica, este primarul comunei Dobra, ales în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie a.c. Edilul, prezent în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Dâmbovița, a prezentat proiectele pe care vrea să le implementeze pentru dezvoltarea comunității pe care o reprezintă, dar și-a anuțat și spijinul pentru toți candidații social democrați pentru scrutinul electoral de la începutul lunii decembrie, alegerile parlamentare.

“Sunt un primar nou ales, însă nu pot spune neapărat că este un nou început, pentru ca beneficiez de experiență acumulată în perioada cât tatăl meu a condus comuna Dobra. Dobra este o comună frumoasă,cu oameni gospodari , însă cu un buget destul de mic. Asta nu ne oprește însă să facem tot posibilul să acesăm cât mai multe proiecte pentru a aduce cat mai multe investiții în comună.

Deocamdată, continui proiecele începute de tatăl meu cum ar fi asfaltarea a 2300 ml de drumuri comunale, astfel comuna va fi 100% asfaltata .Este parteneriat cu Consiliul Județean ,licitație câștigată și sunt în stadiu de autorizare a lucrării. Avem dispensar modernizat la Dobra și dispensar nou construit la Mărcești și suntem în stadiu de obținere aviz racordare la rețeaua electrică și introducerea în inventarul comunei, după care închirierea catre medicii de familie .Deasemenea, lucrăm la noi proiecte precum: alimentarea cu gaze a comunei; modernizarea gradinițelor și a școlilor, contrucția unei săli de sport modernă, modernizarea bazei sportive din satul Dobra unde deja am prelucrat și reînsămânțat terenul de fotbal .Sămânșa și îngrășămintele au fost procurate pe către primarie ,iar restul lucrărilor prin voluntariat. Montarea unui sistem de supraghere video în toata comuna, refacerea șanțurilor și amenajarea de locuri de joacă pentru copii.  V-am enumerat câteva dintre cele mai importante proiecte pe care intentionez să le implementez în comuna pe care o reprezint.

În prezent, în comuna Dobra se lucrează la reabilitarea drumului județean, prin asfaltare, amenajare de șanșuri si podețe,amenajare trotuare pietonale . Este un proiect al Consiliului Județean, un proiect important și pe această cale țin să mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care zilele trecute a făcut o vizită de lucru în comuna noastră, pentru a inspecta stadiul și calitatea lucrărilor efectuate. Suntem într-un stadiu foarte avansat de lucrări ,astfel până la venirea iernii vom avea tot tronsonul Dobra asfaltat și jumătate din comună cu șanțuri dalate ,podețe la acces proprietati și trotuare asfaltate.

Urmează în primăvară finalizarea trotuarelor, a șanțurilor și asfaltarea acceselor către proprități.

Am vorbit de un proiect al Consiliul Județean, însă intenționez să implementez proiecte finanțate din fonduri guvernamentale și pentru asta am nevoie și de spijin politic. Și mă refer aici la spijinul parlamentarilor PSD. Acum este momentul să-i spijinim și noi și îi rog pe toti localnicii comunei Dobra să voteze pe 6 decembrie candidații PSD pentru Camera Deputaților și Senatul României. Îi asigur pe toți că este cea mai performantă echipă, cu oameni capabili, cu oameni serioși, care vor face tot posibilul să fie langa noi, sa ne ajute să dezvoltăm comuna Dobra, să dezvoltăm județul Dâmbovița. Îi rog pe toți să voteze candidații PSD, mai ales ca pe primul loc la Camera Deputaților, este un fiu al satului Dobra. Domnul senator Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, este de fel din Dobra și, cu siguranță, va fi aproape de noi, de locuitorii comunei Dobra. „ a declarat Daniel Nica.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) Leul folosit de un cântăreț într-un videoclip a fost găsit într-o menajarie din Dâmbovița

Articolul Urmator

ITM Dâmbovița, controale privind munca la domiciliu, telemunca

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele