Noapte
Zi
2 December 2020
1 min read

Ionuț Săvoiu, PSD Dâmbovița: “Dacă ne aruncăm ochii pe un pliant al PNL vom vedea până unde duce incompetenţa acestor lideri politici”

Ionuț Săvoiu, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa și candidat pentru un post de senator, critică acțiunile liberalilor dâmbovițeni prin care aceștia din urmă, acum în campanie electorală, se agață de orice pentru a-și lua credit pentru marile proiecte care vizează modernizarea infrastructurii rutiere a județului. Săvoiu face referire la DN 71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, despre care liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a declarat că, timp de 30 de ani, a fost lăsat în paragină. Social democratul le reamintește liberalilor faptul că și ei au fost la guvernare mulți ani și nu au făcut niciun pas pentru acest proiect.

Totodată, Săvoiu reamintește faptul că sub guvernările PSD, infrastructura rutieră din Dâmboviţa a cunoscut numeroase modernizări. “S-a dezvoltat la patru benzi tronsonul de drum Bucureşti-Bâldana. A fost pe vremea când la conducerea Ministerului Transportului era Miron Mitrea, iar premier era Adrian Năstase. Tot în acea perioadă au fost executate şi lucrările la pasajul de la Răcari, de pe DN 71, şi dublarea pasajului de la Chitila. Mai adug faptul că, în toţi aceşti ani, toate demersurile pentru modernizarea la patru benzi a DN 71 au fost iniţiate de PSD”, a declarat Ionuţ Săvoiu.

Social-democrat dâmboviţean mai face precizări și în ceea ce privește tronsonul din DN71, Târgoviște-Sinaia, și de ce de ce liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, nu spune nimic “Menţionez că la acest proiect procedura a fost anulată. Vrem să ne spună conducerea PNL când va fi relansat acest proiect. Le sugerez să studieze sau să se uite cu atenţie la ceea ce este în judeţ. Dacă ne aruncăm ochii pe un pliant al PNL, vom vedea până unde duce incompetenţa acestor lideri politici.

WhatsApp Image 2020-12-02 at 10.10.53

Acolo se menţionează că DN 71 începe la Găeşti. DN 71 pleacă de la Bâldana. În pliantul electoral se repetă confuzia pe care o fac liderii liberali între DN 72 şi Drumul Expres Valahia. Sunt două lucruri total diferite. DN 72 rămâne aşa cum este, pe traseul actual, iar proiectul de dezvoltare pe fonduri europene este pentru drumul expres care are un alt traseu, un alt profil. Este vorba de ocolirea localităţilor. Este un proiect iniţiat tot de PSD în perioada în care se discuta despre masterplanul de transport al României”, adaugă Ionuţ Săvoiu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În luna decembrie, DSP Dâmbovița derulează campania ”Luna Națională a informării despre Bolile transmisibile: Tuberculoza (TB), HIV și Hepatita”

Articolul Urmator

Încă 1200 tablete pentru elevii dâmbovițeni

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele