Noapte
Zi
16 December 2020
1 min read

Vrei să devii membru al Camerei de Comerț Dâmbovița? Iată ce avantaje poți avea

Mediul de afaceri dâmbovițean îți poate mări reprezentanții din cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură. Astfel, oricine se poate înscrie, în calitate de membru, acest lucru fiind posibil în urma unei invitații lansate de către CCIADb.

„Calitatea de membru al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița oferă nenumărate oportunități, pe lângă posibilitatea de a vă asocia numele cu brandul CCIADb, aveți avantajul incontestabil de a vă dezvolta potențialul organizației dvs. pentru a putea face față presiunii concurențiale a ofertei naționale și internaționale.

Puteți folosi ajutorul echipei noastre pentru a vă asigura un nou nivel de competitivitate pe piață și pentru a vă crea o poziție redutabilă.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, întreprinde acțiuni eficiente în pregătirea și informarea mediului de afaceri din județ, în legătură cu aria de interes.

Statutul de membru al Camerei de Comerț vă conferă credibilitate, respectul concurenței și încrederea partenerilor ca membru respectabil al comunitații de afaceri.

Calitatea de membru vă asigură cea mai bună promovare și un cadru de colaborare stabil, coerent atât la nivel local, cât și regional sau național.„, transmite Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

De asemenea, membrii pot beneficia de tarife reduse și servicii specifice, doar optând pentru unul din pachetele oferite de CCIADb:• Pachet Silver;• Pachet Gold;• Pachet Platinum.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la numărul de telefon 0245.210.318 sau la info@cciadb.ro.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Atenție la cumpărăturile în mediul online! Recomandările polițiștilor pentru achiziții sigure!

Articolul Urmator

Primele doze de vaccin anti-COVID19 sunt așteptate să ajungă în România

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele