Noapte
Zi
21 January 2022
1 min read

CJD a semnat contractul pentru extinderea și modernixarea UPU Târgoviște

Se fac pași importanți pentru dezvoltarea sistemlui medical dâmbovițean. Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a semnat contractul pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea Unităţii de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Proiectul în valoare de peste 8 milioane de lei va avea în vedere: un tronson de clădire nou dedicat urgențelor vitale, spațiile urgențelor nonvitale și pediatrice modernizate, dar și aparatură și dotări de ultimă generație, cum ar fi: 10 monitoare de funcții vitale; 4 defibrilatoare; 4 electrocardiografe; 1 aparat de radiologie digitală; 1 sistem de perfuzie sub presiune; 2 truse instrumentar chirurgical; 2 aspiratoare secreții; 2 injectomate cu infuzomate; 1 ventilator portabil; 1 stație centrală de monitorizare;1 ecograf staționar;

1 monitor triaj cu manșete de diferite mărimi (pentru urgențele pediatrice); mobilier pentru spațiile de așteptar tărgi transport pacienți.

IMG-20220121-WA0003

“Promisiune făcută! Promisiune onorată! Prin acest proiect, dâmbovițenii vor beneficia de cele mai bune condiții de prim ajutor, dar vom și crește calitatea actului medical.

 De asemenea, această extindere va asigura servicii care lipsesc din sistemul de urgențe al spitalului și va separa cazurile nonvitale de cele vitale, fapt care este de un real ajutor pentru medicii celui mai important spital din județul nostru.

 Valoarea totală a lucrărilor prin care se vor crea spații generoase, dotate cu aparatura necesară, se ridică la peste 8 milioane de lei.

Termenul de finalizare a lucrărilor de extindere, modernizare și reabilitare este decembrie 2023.”, transmite conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

IMG-20220121-WA0004

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

RĂCARI: Baze sportive moderne vor fi construite la Colacu și Ghimpați

Articolul Urmator

Dep. PSD Carmen Holban:” Executivul are un ministru al Sănătății profesionist! România este mult mai bine pregătită pentru a face față acestei pandemii!”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele