Noapte
Zi
18 January 2022
1 min read

S-au suspendat cursurile la Liceul Teoretic Nucet

Potrivit hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, din cauza infectărilor cu COVID-19, cursurile la Liceul Teoretic Nucet vor fi suspendate. Astfel, elevii vor desfășura cursurile în sistem online timp de 10 zile, până pe data de 26 ianuarie.

“Art. 1. Se aprobă suspendarea cursurilor cu prezență fizică și desfășurarea acestora online pentru Liceul Tehnologic Nucet.
Art. 2. Măsura prevăzută la art. 1 se aplică pentru o perioadă de 10 zile, pentru întreaga unitatea de învățământ, până la data de 26.01.2022, inclusiv.”, se arată în hotărâre.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Poartă mască, s-apuci pască!” – un îndemn cinic, răutăcios și nepotrivit al Statului Român, în stilul ideologiei neomarxiste a corectitudinii politice

Articolul Urmator

Angajații Romsilva au ieșit la proteste. 415 de salariați vor fi concediați

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele