Noapte
Zi
1 September 2014
2 mins read

Iulian Vladu şi Ludovic Orban, aliaţi împotriva PSD

Într-un comunicat de presă emis de cei doi co-preşedinţi ai Alianţei Creştin Liberale din Dâmboviţa: Iulian Vladu(PDL) şi Ludovic Orban(PNL), aceştia s-au arătat indignaţi de realizarea unui sondaj PSD în judeţ, având ca temă exprimarea opţiunii politice  a alegătorului, în perioada pre-electorală. Psd-iştii nu iau decât pulsul înainte de decizia finală a cetăţeanului român din 16 noiembrie, ca la oricare sondaj, unde trebuie să îţi exprimi preferinţele, opinia, deciziile, pentru a se face o medie, şi, implicit, trebuie să furnizezi şi datele personale, ca la orice chestionar, pentru a fi veridic şi pentru a putea verifica participarea reală a intervievaţilor. Este exact ca la sondajele pentru consumul de băuturi răcoritoare, cafea sau alte produse. Datele personale nu includ decât numele, adresa şi numărul de telefon, nu şi CNP-ul sau alt angajament juridic sau vreo adeziune politică. Cu alte cuvinte, sondajul merge pe chestionarea: ,, Dacă astăzi s-ar organiza alegerile prezidenţiale, tu cu cine ai vota?” Participarea la sondaj este pur opţională şi nu îngrădeşte în vreun fel decizia politică a cetăţeanului şi dreptul său la vot. Până la urmă, votul este secret, nimeni nu manipulează pe nimeni şi nu este încălcată în vreun fel democraţia. Vă lăsăm să vă formaţi singuri o părere şi să vă convingeţi de acest adevăr.
Comunicat de presă
PSD folosește metode bolșevice pentru a controla voința electoratului, în județul Dâmbovița. Sub pretextul realizării unui sondaj de opinie, activiștii de partid abordează cetățenii cu un chestionar despre alegerile prezidențiale, încercând să afle nu numai  opțiunea de vot a acestora, dar și date cu caracter personal, precum numele, prenumele, adresa și numărul de telefon.
Această culegere de informații în teren are ca unic scop realizarea unei baze de date complete, necesară în vederea șantajării celor care au altă opțiune decât cea impusă de partidul-stat.
Solicităm autorităților să stopeze de urgență această acțiune profund nelegală, care încalcă nu numai prevederile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, dar și  principiile democrației. PSD demonstrează, încă o dată, că nu are niciun respect față de lege și față de cetățean, pe care încearcă să pună presiune prin constrângere și manipulare, ca în vremuri de tristă amintire. ACL Dâmbovița îi roagă pe cetățeni să nu cadă în capcana PSD și să nu ofere date cu caracter personal, prin intermediul cărora mașinăria de partid îi poate constrânge ulterior.
Iulian Vladu și Ludovic Orban,
Co-președinți ACL Dâmbovița

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Litoralul pentru toţi, şansa de a merge la mare pe bani puţini

Articolul Urmator

Ţuţuianu ameninţă cu dizolvarea Consiliului Judeţean

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum