Noapte
Zi
20 March 2017
1 min read

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum însuși președintele Adrian Țuțuianu anunța în cadrul unei conferințe de presă în urmă cu mai puțin de o săptămână, iar calendarul acestor întâlniri a fost aprobat în ședința Biroului Permanent Județean al PSD.
“Am aprobat un program de activități politice pentru luna martie. Vă anunț că am început  întâlnirile în teritoriu cu organizațiile locale. Discutăm în cadrul acestor întâlniri despre situația politică națională și locală, despre programul de guvernare și modul în care la nivelul unității administrative teritoriale realizăm ceea ce am promis oamenilor în campania de anul trecut.
În fiecare zi de miercuri, joi și vineri avem două întâlniri, sâmbăta și duminica trei, patru sau cinci întâlniri, după caz. Ne-am propus ca până la sfârșitul lunii aprilie să trecem prin toate organizațiile locale.
Discutăm și despre nevoile de partid, și în special despre nevoia de consolidare a bazei politice a PSD si de aducerea unor oameni care au calități profesionale și politice certe.
Vă spun cu toată responsabilitatea că marea problemă, a tuturor partidelor politice, este aceea legată de calitatea oamenilor și, pot spune cu toată deschiderea, PSD-ul stă cel mai bine, dar încă avem nevoie de oameni de calitate care să poată gestiona administrația publică locală, județeană sau națională.”, a declarat acesta în conferința din data de 16 martie a.c.
Alături de Adrian Țuțuianu au participat și parlamentari social democrați, cum ar fi, după caz, Carmen Holban, Oana Vlăducă ,Leonardo Badea sau Titus Corlățean.
Până acum localitățile în care au avut loc întâlniri au fost Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Lungulețu, Brezoaele, Slobozia Moară,  Văcărești, Raciu, Produlești, Perșinari, Crevedia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sub sloganul, “Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!”,va avea loc Mașul pentru Viața în Eparhia Târgoviște

Articolul Urmator

Poliția Locală Târgoviște, sute de amenzi pentru nerespectarea Legii Fumatului

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

Corneliu Ștefan, PSD: “Statiunea turistică Pestera-Padina-Moroeni: vis sau realitate?

Corneliu Ștefan, deputat din partea PSD Dâmbovița, a adresat o