Breaking News

Klaus Johannis a ratat baia de mulţime programată la Târgovişte

Sep 09, 2014

Fără exagerare, vizita candidatului ACL la Preşedinţie, Klaus Johannis, a fost un semieşec. Prost organizat şi la o oră nepotrivită, evenimentul de la Târgovişte a inclus iniţial şi o vizită la Târgul Meşteşugarilor . Cum în Parcul Mitropoliei nu mai erau meşteşugari şi nici târgovişteni, programul a fost modificat din mers.

Într-o lapidară declaraţie de presă, grija principală a lui Johannis a fost să spună că decizia Tribunalului Bucureşti nu-l opreşte din cursa electorală:

“Nu afectează absolut deloc.Este în primă instanţă şi trebuie să vedem ce s-a decis acolo. Au fost inaintate spre validare instanţei modificările din statut documentele Congresului Ordinar si aleCongresului Extraordinar. În ce priveşte documentele congreselor, inclusiv alegerea mea ca preşedinte, nu există nici un fel de obiecţiuni. (…) Pot să vă asigur că aceasta este o procedură judiciară care nu are niciun fel de urmări practice pentru modul în care acţionăm acuma.

Nu are nicio influenţă asupra statutului meu de preşedinte al PNL, asupra procesului de fuziune PNL-PDL şi nu are absolut nicio influenţă asupra faptului că sunt în continuare, candidatul pentru alegerile prezidenţiale.”- a susţinut Johannis.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,