Noapte
Zi
12 March 2015
1 min read

Fănuț Costea va candida la Primăria Găești, în caz de alegeri anticipate

Fănuț Costea, președinte interimar al PSD Găești și consilier local orășenesc, și-a făcut publică azi, 12 martie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la postul de primar al orașului, în cazul în care se vor organiza alegeri parțiale anticipate anul acesta.
,, Începând cu data de 22 februarie sunt președinte interimar al Organizației PSD Găești. Am făcut o declarație imediat după ce am fost numit, depunându-mi, prin declarația respectivă, și candidatura pentru poziția de primar, dacă vor fi alegeri anticipate. Si aici vreau să subliniez, încă o dată, cu susținerea și prin votul organizației. Declarația mea este fără echivoc. Dacă vor fi alegeri anticipate, cu susținerea organizației, sunt candidat în acest moment”, a declarat Fănuț Costea.
După decesul lui Dan Iocobută, fostul primar al orașului Găesti, postul a rămas vacant. Locul a fost ocupat provizoriu de viceprimarul (Grigore Gheorghe) Griguță, aflat în tabăra liberală.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TSD Dâmbovița pierde teren în favoarea UNPR

Articolul Urmator

Dâmbovița: S-a lansat proiectul ,,Comunități fără droguri”

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum