Noapte
Zi
31 March 2015
1 min read

Vicepremierul Gabriel Oprea a inaugurat sediul organizației UNPR Dâmbovița

Marți, 31 martie a.c., președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României și, totodata, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost prezent în Municipiul Târgoviște pentru a participa la inaugurarea  noului sediu al organizației UNPR Dâmbovița, situat pe Bdul. Carol I, în fostul sediul al MDI TV.
La eveniment a fost prezentă și noua conducerea a partidului considerată a fi una dintre cele mai puternice din țară: Dan Miculescu, președinte UNPR Dâmbovița, Radu Marian, președinte executiv al filealei dâmbovițene, Sebi Marin, președinte UNPR Târgoviște, Bogdan Manole, președinte interimar UNPR tineret, Alin Mocanu, Mihăiță Moldoveanu, precum și delegați din teritoriu și reprezentanți de la conducerea centrală a partidului.
„ Este o onoare pentru mine să vin în județul Dâmbovița, la Târgoviște. Noi suntem un proiect politic mai nou care pe 1 mai împlinim cinci ani de zile. Suntem un partid care ne-am propus, încă de la înființare, să aducem stabilitate economică și politică în România, și de 5 ani facem acest lucru. Ca obiectiv strategic, vrem să avem până în 2016, înainte de alegerile generale, să avem un milion de membrii de partid.  Suntem al doilea partid, după PSD, cu 356 de mii de membrii înscriși la tribunal. Printre prioritățile noastre parlamentare se află taxarea marilor averi, votul de la 16 ani și crearea unor programe care să vină în ajutorul tinerilor, în ceea ce privește găsirea primului loc de muncă.
Mesajul meu este urmatorul: cine dorește seriozitate, stabilitate și securitate, să vină la UNPR.”, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea.
Rog găsiți mai jos declarațiile de presă ale președintelui UNPR Gabriel Oprea și ale președintelui UNPR Dâmbovița, Dan Miculescu.


Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Jandarmeria Dâmbovița – o forță pentru securitatea ta!

Articolul Urmator

ACŢIUNE FILANTROPICĂ ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum