Noapte
Zi
26 October 2016
1 min read

PSD Dâmbovița a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare!

În cadrul conferinței de presă de miercuri, 26 octombrie a.c., preşedintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a făcut publică ordinea pe liste a candidaților pentru alegerile parlamentare.

Astfel, pentru Camera Deputaților lista este deschisă de către Rovana Plumb, urmată fiind de Leonardo Badea, Carmen Holban, Corneliu Ştefan, Oana Vlăducă, Gilia Claudia, Gabriel Sandu, Marian Țachianu şi Alin Manole.
Pentru Senat, Adrian Țuțuianu ocupă prima poziție, urmat de Titus Corlățean, Alexandru Oprea, Luisa Greaca şi Liviu Stoica.
PSD Dâmbovița are ca target câştigarea a două mandate de senator şi cinci de deputați la alegerile din 11 decembrie a.c.
“Este o zi importantă deoarece depunem candidaturile pentru Parlamentul României. Ieri a avut loc şedința Comitetului Executiv Național în cadrul căruia au fost validate propunerile pentru Canera Deputaților şi Senat. Listele pe care noi le-am propus au fost validate fără nicio obiecțiune. (…). Considerăm că rezultatele noastre în plan administrativ, în plan guvernamental sunt temelia pe care ne bazăm când vorbim de criteriu de performanță”, a precizat Țuțuianu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

GĂEŞTI: Festivalul Național de Umor “Povestea Vorbei” a ajuns la cea de a XV-cea ediție

Articolul Urmator

PMP Dâmbovița a depus listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum