Noapte
Zi
3 November 2016
1 min read

Veaceslav Şaramet şi Maria Stoian Mustățea, candidații PSD Diaspora pentru Camera Deputaților

În conferința de presă de joi, 3 noimbrie a.c., de la sediul PSD Dâmbovița, au fost prezenți doi dintre candidații partidului la Camera Deputaților pentru a reprezenta interesele românilor din Diaspora.
În acest sens, Veaceslav Şaramet este cel care deschide lista, iar Maria Stoian Mustățea ocupă poziția a şasea, ambii fiind cetățeni atât români cât şi moldoveni.
“Sperăm să facem o echipă cât mai bună, să reprezentăm cu adevărat interesele românilor plecați de acasă. Cred că noi ştim cel mai bine cu e să fii plecat, să fii departe de părinți, de frați”,a declarat Maria Stoian Mustățea.
Şaramet a făcut precizări în ceea ce priveşte acțiunile şi proiecte pe care le va implementa dacă va obține un post de deputat în Parlamentul României.
“Este foarte important să punem în legătură asociațiile diasporale cu autoritățile de aici ,ca împreună să poată să organizeze diferite evenimente, atât în Diaspora cât şi în țară. Asta va duce la un procent mai mare de reîntoarcere al lor acasă, de investiție a banilor economisiți acolo în județele din România”, a precizat Şaramet.
Alte lucruri pe care Şaramet le consideră foarte importante ar fi apariția unui program prin care medicii, plecați în afara granițelor într-un număr atât de mare, să se întoarcă acasă, dar şi simplificarea modalităților de recunoaştere a diplomelor de studii în România din străinătate şi invers.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

IONEL PETRE (ALDE Dâmbovița): “La Primăria Găeşti se continuă nişte practici nu tocmai ortodoxe” (VIDEO)

Articolul Urmator

TÂRGOVIŞTE: Firmele vor fi scutite de majorările de întârziere de la plata taxelor şi impozitelor

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum