Noapte
Zi
11 December 2016
1 min read

PSD DÂMBOVIȚA îl acuză pe viceprimarul de la Răcari că transportă oameni la vot şi oferă bani

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secțiile de votare nr. 121 și 122 din localitatea Răcari au fost sesizate încălcări ale prevederilor legale de către Popa Dumitru – viceprimarul orașului Răcari împreună cu consilierii locali ai PNL, dar și cu alți simpatizanți ai aceleiași formațiuni politice, alegătorii fiind împiedicați să-și exercite liber dreptul la vot.

Pe raza secției de votare nr. 122 din orașul Răcari, viceprimarul Popa Dumitru și consilierii locali ai PNL au pus la dispoziția alegătorilor autovehicule pentru a fi transportați către secția de votare. Acestora le-au fost oferite sume de bani în schimbul votului acordat PNL.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat o PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa solicitând suplimentarea efectivelor de pază și supraveghere, dar și înlăturarea din zona secțiilor de votare a grupurilor care staționează și influențează alegătorii.
Precizăm că, deși au mai fost semnalate incidente similare pe parcursul acestei zile, nu a fost luată nicio măsură pentru remedierea acestora până în prezent.
Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD Dâmbovița: “Primarul de la Crânguri împiedică cetațenii să-şi exprime dreptul de a vota”

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: PREZENȚA LA VOT LA ORA 18:00

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum