Noapte
Zi
17 August 2020
2 mins read

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidaturi pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița

Sorin Ion, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița și-a depus, în această dimineață, dosarul de candidatură pentru președinția Consiliului Județean, iar echipa sa candidaturile pentru consilieri județeni.

WhatsApp Image 2020-08-17 at 14.18.37

“Întotdeauna se va demonstra că cei care doresc să construiască ceva, în detrimentul celor care vor să dărâme sau vor să își facă averi nefondate, primează.

Sunt convins că alături de viitorul președinte al Consiliului Județean, profesorul Sorin Ion, actualul Inspector Șef al ISJ Dâmbovița, om cu o experiență managerială amplă, conduce peste 5000 de oameni din sistemul de învățământ, un domeniu foarte important, a dovedit performanță, a dovedit seriozitate, a avut încrederea colegilor, este cea mai bună opțiune de a conduce județul Dâmbovița. Sunt convins că vom face performanță împreună, sunt convins că vom demonstea că ceea ce a făcut în învățământ va face în tot județul. Dâmbovița are nevoie de oameni hotărâți, are nevoie de oameni care să vină cu o viziune nouă, cu o gândire economică.

Pentru prima dată sper să vedem o conducere liberală, o conducere de dreapta. Sper să demonstrăm, încă o dată, că doar dreapta poate să învingă. E timpul să facem o schimbare, iar această schimbare nu putem sa o facem decât cu ajutorul cetățenilor, să aleagă dacă batem pasul pe loc cu PSD sau îl ridicăm împreună cu Partidul Național Liberal.- a transmis Virgil Guran președinte PNL Dâmbovița.

WhatsApp Image 2020-08-17 at 14.18.51

“Vin în fată dumneavoastră cu o echipă care, spun eu, nici măcar nu are nevoie de prezentare. Echipa noastră este o îmbinare între entuziasmul tinereții și experiență, este o îmbinare între toate categoriile importante socio-profesionale, avem medici, juriști, profesori, ingineri din toate domeniile, și așa mai departe.

Consider că nominalizarea mea ca și candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița s-a bazat, în primul rând, pe capacitatea mea de a coordona echipa, atât prin funcția mea, cât și prin numeroasele proiecte europene pe care le-am derulat la nivelul Inspectoratului Școlar, pe care îl conduc, dar și în unitățile școlare unde am fost director. Aceste lucruri au arătat că sunt un om al echilibrului, un om al calmului, un om al comunicării, ceea ce intenționez să fac și prin funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Știți bine că avem, ca și slogan electoral “Un capitol nou pentru Dâmbovița”. De ce este nevoie de un capitol nou pentru Dâmbovița? În ciuda celor spuse la momente festive, adevărul crud este că acest județ este unul lăsat în urmă, iar scopul nostru este să fim performanți,

Echipa din spatele meu este unită de un singur scop: acela de a face bine județului și vă garantez că sub conducerea mea și sub o guvernare liberală, județul Dâmbovița își va ocupa locul pe care îl merită pe harta țării”, a fost mesajul lui Sorin Ion, candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

WhatsApp Image 2020-08-17 at 14.19.09

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU PROPUNERILE PNL DÂMBOVIȚA PENTRU FUNCȚIILE DE CONSILIERI JUDEȚENI

WhatsApp Image 2020-08-17 at 14.34.39

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Master Planul de dezvolare al județului Dâmbovița prezentat de Corneliu Ștefan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean

Articolul Urmator

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Sper ca dâmbovițenii să aleagă ceea ce le este mai bine”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele