Noapte
Zi
16 December 2021
1 min read

Senatorul Titus Corlățean, unul dintre președinții comisiilor parlamentare care au audiat candidații pentru posturi de ambasadori ai României în străinătate

Joi, 16 decembrie a.c., Comisiile reunite pentru politică externă și pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Senat și Camera Deputaților au audiat candidații propuși de Ministerul Afacerilor Externe pentru posturi de ambasadori ai României în străinătate.
Ședința de audieri în cadrul celor patru Comisii parlamentare menționate a fost condusă de Rozália Biró, președintele Comisiei pentru Politică Externă din Camera Deputaților și de Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă din Senat.
Persoanele audiate au fost: Gabriela Dancău, desemnată pentru a conduce Republica Italiană, Republica Malta și Republica San Marino; George Gabriel Bologan, desemnat pentru a conduce Regatul Spaniei; Stelian Stoian, desemnat pentru a conduce Misiunea Permanentă a României pe lângă organizațiile internaționale de la Viena.
Cele patru comisii de specialitate din Parlament au acordat, la finalul audierii, avizul favorabil pentru cei trei ambasadori propuși.
Audierile s-au desfășurat în cadrul unei proceduri mixte, în format fizic, la sediul Senatului și, respectiv, virtual.

WhatsApp Image 2021-12-16 at 15.07.44

WhatsApp Image 2021-12-16 at 15.07.44 (1)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan, președinte CJD: “Administrația județului Dâmbovița este pregătită să depună cât mai multe proiecte cu finanțare europenă”

Articolul Urmator

Se întrerupe apa pe data de 20 decembrie în comuna Dragomirești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele