Noapte
Zi
24 February 2022
1 min read

Iubește_Robotește! Iubește_Românește! Idee inedită a elevilor echipelor târgoviștene de robotică! De Dragobetele împart bilețele cu citate despre iubire!

Cunoscută și drept Dragobete, ziua de 24 februarie reprezintă ziua iubirii pentru toți românii de pretudindeni. Potrivit tradiției, în această zi se marchează începutul primăverii, dar cel mai important se spune că toată natura revine la viață.
Cu această ocazie, roboticienii târgovișteni marcheză această sărbătoare prin amintirea sentimentului de iubire: prin citate celebre din literatura universală. Membrii echipelor Under Construction Târgoviște și Phantom Robotics au realizat cu multă vrednicie peste 1000 de bilete cu astfel de citate, care ulterior urmează distribuite tuturor eleviilor Colegiul Național Constantin Carabella.


Echipele Phantom Robotics și Under Construction de la Colegiul Național Carabella din Târgoviște, în ultimii ani au participat la numeroase competiții, atât naționale cât și internaționale, de unde s-au întors cu importante premiii și rezultatele notabile.
Prin participarea la aceste competiții, elevii și-au îmbunătățit rezultatele școlare, au învățat să facă față mai multor provocări, cum ar fi proiectarea, construirea și operarea de roboți, și, în același timp, ei și-au dezvoltat abilități științifice, matematice și tehnologice, au pus în practică principii de inginerie și au înțeles importanța inovării, a colaborării, a spiritului de echipă și a schimbului de idei

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

S-a stins din viață col.r. Dumitru Ion Adrian, fost comandant al Jandarmeriei Dâmbovița

Articolul Urmator

Și-a găsit sfârșitul în mod tragic! Un bărbat a fost accidentat de două autoturisme

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele